Nervös!

Äntligen! Brevbäraren kom med burkarna jag väntat på så länge. Nu ska shoppen öppnas!
Trodde jag... Det går inte alltid som man tänkt sig. Burkarna var storlek större och rymde mycket mer än 3grams burkar :/ 
Suck pust och stön!
Men problem är till för att lösas. Efter lite *fan vad allt går skit* samtal med en vän så gav hon mig ide'n att jag fyller burkarna med 3gram glitter iallafall. Ni som får dessa burkar får med ett litet medd. i ert paket, så ni inte tror att jag bara fyller burkarna till hälften ;)
Så nu ska sidan prövas av några väl utvalda tjejer kanske redan imorgon!
Sen blir den öppen för er alla andra (vilket du ju märkt eftersom du läser detta ;))
Hoppas allting funkar som det ska och att ni blir supernöjda. 
Mvh/Hon som snart kissar på sig av nervositet

Kommentera gärna: