NYtt för 2015

Hej alla underbara kunder!
Här kommer en liten lista över vad som kommer förbättras och hända under år 2015. 

Kundtjänsten via telefon är nerkortad till 12:00-13:00 Tiden är under lunchtider, då man oftast annars jobbar och inte kan komma ifrån och ringa förutom på lunchtid. Detta är för att underlätta för er kunder att nå butiken. Ni är varmt välkomna att både ringa eller smsa, och alla ärenden eller frågor är varmt välkomna. 

Som en del har märkt så har ni fått ett sms när eran beställning är postad. Detta kommer nu alla kunder få, som uppger sitt mobilnummer, då det varit högt uppskattat. 

Näst intill alla glitter kommer under 2015 att få fler bilder. Både då de använts i olika nageldesigner, och/eller när de är applicerade på en display för att ni lättare ska få se hur glittret blir när det är applicerat.

Några glitter kommer tyvärr försvinna från butiken, men självklart kommer 2014 alla kundfavoriter att vara kvar. Det kommer även komma in flera glitter till butiken under året. Mer än så kan jag inte säga än ;) 

Jag vill passa på att tacka alla ni som skickat in och delat med er av fina bilder på era naglar när ni använt glittret från butiken. Det är verkligen superkul att se, och ni får gärna fortsätta att skicka in dom. 
Ni kan skicka via fb eller mejl. Och skriv gärna om jag får använda era bilder på hemsidan, och märk dom gärna med era namn. 
Tagga gärna också Glitterholics.se på eran instagram, så kan jag titta på alla era fina bilder via appen. 

Det var allt för denna gång!
Kram från Veronica-Ägare Glitterholics

Kommentera gärna: